sábado, 8 de junio de 2013

El blog, eina valuosa



Benvolguts lectors i lectores, aquesta etapa d’intercanvis comunicatius d’experiències i plaers contrastats arriba al seu termini. S’acosta el final de l’assignatura, però amb això no vol dir que aquesta plataforma quedi abandonada al seu parer, he pogut aprendre moltes coses mentre que el meu cap reflexionava per a detallar-lo en aquest espai, aquesta retroalimentació tant individual com amb altres companys o lectors és una eina molt útil per a suggerir-te percepcions abans no consolidades. Per tant, com a iniciadora en aquesta nova xarxa de treball tan innovadora com és el blog considero que ha proporcionat uns fruits molt enriquidors en la seva globalitat. 

Per la meva part, dir que ha esta un plaer poder compartir aquest intercanvi d’experiències i opinions, i conèixer la dels meus companys. Encara que no hagi estat fent les pràctiques en aquest moment he pogut aconseguir recuperar els records, ja que el primer contacte amb nadons mai s’oblida, a més a més alhora he estat treballant a una escoleta de 0 a 3 i escoltar les bones pràctiques i projectes m’han servit per tenir-los present o donar-les lloc perquè m’han semblat molt interessants i afavoridors per als infants. 

El blog és una eina molt atractiva i eficaç per donar a conèixer el nostre pensament i esdeveniments, es poden utilitzar molts de recursos (imatges, música, vídeos, enllaços) i es pot realitzar un feedback amb els comentaris. El meu blog està pensat majoritàriament per a les reflexions de les activitats realitzades amb l’assignatura i l’experiència, però es poden fer moltíssimes coses més. Per altra banda, l’he intentat estructurar el millor possible de manera que el disseny sigui atractiu i estètic, encara que es pot anar modificant. 

En quant a les competències que hem pogut establir amb aquest blog i l’assignatura en general són quantioses, a més hem pogut reconèixer-les de primera mà donant peu a la justificació d’elles, esdeveniment molt important per a poder criticar-te a tu mateix.
En començar aquest blog, vaig anomenar algunes de les competències que en mancaven o que no sabia que podia tenir, però a mesura que hem anat realitzant aquest seguit d’activitats i posades en comú he pogut donar suport i aconseguir la majoria d’elles. Encara que me falti una mica més de coratge en la meva posada en pràctica crec que he donat una passa endavant i aconseguiré donar-ne més.
Finalment, agrair la idea de donar-nos a conèixer aquest nou mitjà d’intercanvi educatiu.


Competències professionals:
· 1.2. Reflexiono i pondero sobre elements que porten a una bona actuació professional; amb aquest blog hem pogut millorar tan personalment com professonalment, ha estat una molt bona forma de plasmar les nostres inquietuds i conèixer d’altres. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario